DAGENS KURSUS

... er skabt for at stille mine 10 års erfaring og viden til rådighed i online universet.

Der vil hver dag være en times undervisning i hvordan hjernen arbejder med viden, hvordan den husker og hvilke metoder og værktøjer du kan bruge for at hjælpe hjerne til at fungere på et højere niveau. Derved bliver du i stand til at lære hurtigere, øge din mentale kapacitet og huske bedre.

MADS BRØBECH

UNDERVISER

UDDANNELSE / BAGGRUND

Jeg har en kommerciel baggrund fra CBS. Desuden har jeg 10+ års erfaring fra salg, marketing og ledelse.

Min viden er om hjernen er tildels selvlært og tildels tilegnet igenemmen kurser og certificeringer.

Jeg er stadig den eneste i DK, som er certificeret hos Tony Buzan - opfinder af mindmap og verdensmesterskaberne i hukommelse.

ERFARING

Min erfaring som underviser spænder bredt. Dog har jeg stor erfaring med at undervise specialister og ledere i hvordan de kan accelerere deres vidensoptag, deres læring og deres udvikling.

Studerende fra folkeskolens afgangsklasser til MBA og Phd-studerende har også lært at optimere deres studier.

ÅR MED UNDERVISNING
MENNESKER UNDERVIST
TIMER SPARET
Jeg har taget både et mindmapkursus og et hurtiglæsningskursus hos Apprehendo. Jeg har hæft kæmpe udbytte af især hurtiglæsningskurset, som minimum har fordoblet min læsehastighed. Mindmapkurset har jeg selv brugt til videreformidling i undervisningssammenhænge. Jeg kan varmt anbefale at tage kurser hos Mads.
 
Christina Yoon
Founder and CEO / NSE
As a part of my preperation towards my Executive MBA studie, I had the pleasure to gain vital tools and skills from Mads' sessions. Both in the "Mind Map" and the "Speed reading" concepts. It is without any question, that without these skills, I would never have been able to complet my Executive MBA program.
 
Henrik Ingemand
 
Head of Procurement / ARP Hansen Hotel Group

 

Jeg er i forbindelse med mit MBA studie blevet undervist af Mads Brøbech i henholdsvis hurtiglæsning og mindmapping. Teknikkerne som Mads underviser i er meget brugbare til at optimere sin tid til både studie og arbejde, uden at gå på kompromis med indlæring.
 
Anette Østergaard
VP Clinical Development / MC2 Biotek Group
I have been on the Mads Mind Map course. He was a good teacher and trainer - is very good to bring you on the journey from novice to expert in modern managment in a day.
 
Henrik Hauberg Larsen
 
Working with Business Development, Innovation and Project Management / Renewable Energy Sector