Kursuskatalog

Dette er en liste over alle kurser. Alle kurser koster 99 kr. pr. md.

tomatoes-1239176_1920

Pomodoro

Bliver du tit forstyrret eller skifter du hele tiden mellem forskellige opgaver, så er pomodoro noget for dig.

Pomodoro er en metode, som hjælper dig til at fokusere, få noget for hånden, så du får overskud i hverdagen.

Billede af <a href="https://pixabay.com/da/users/Clker-Free-Vector-Images-3736/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=29149">Clker-Free-Vector-Images</a> fra <a href="https://pixabay.com/da/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=29149">Pixabay</a>

Certificerings-læsning

Du skal certificeres og du skal læse meget. Det kan være svært at finde tid til, hvis du også skal arbejde og passe din familie.

Her får du metoder her til at komme nemmere igennem din læsing, bygge din viden op, så du kommer sikkert igennem selve certificeringen - uden at det går unødigt ud over arbejde og familie.

mapper i forskellige farver

Fra udbud til tilbud

Skal du skrive et stort tilbud fra en stor mængde materiale, får tidsbesparende teknikker her.

Det vigtigste i sådan en proces er struktur og overblik. At hjælpe din hjerne til at finde de rigtige informationer, strukturere dem og få dem skrevet ned de rigtige steder i det endelige tilbud.

Billede af <a href="https://pixabay.com/da/users/27707-27707/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=1205256">Kevin Phillips</a> fra <a href="https://pixabay.com/da/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=1205256">Pixabay</a>

Onlinekurser

I en tid, hvor flere og flere kurser udbydes online, så er det vigtig at vide, hvordan du selv får mest muligt ud af et online kursus.

Kurser online kan nogle ting bedre og nogle ting dårligere end "rigtige" kurser, hvor vi sidder sammen i samme lokale. Når du kender disse forskelle, kan du også få mere ud af dit online kursus.

Depositphotos_3828966_S_boger

Læsning

Aldrig har der været så meget læsemateriale tilgængeligt i denne verden. Derfor er det vigtigt at kunne finde de vigtigste informationer i dit læsemateriale på kortest mulig tid.

Ved at ændre dit mindset omkring læsning og introducere dig til få simple læseregler og læsemetoder, kan du optimere din læsning drastisk.

reading-fast

Hurtiglæsning

De fleste læser med en hastighed på 150-250 ord i minuttet. Uden problemer kan du fordoble din hastighed uden at miste forståelse.

Med lidt mere avanceret teknikker kan du komme øge op til 400%.

Det kræver teknikker og øvelse. Du lærer det lige her.

mindmap05lille

Mindmap

Mindmap er måske det mest versatile værktøj du skal kende, da det hjælper din hjerne med at strukturere din viden og skabe et uvurderligt overblik. Det kan læres af alle og bruges til notater, planlægning, beslutningstagning, mødereferat og mange andre opgaver, hvor du skal bruge din hjerne.

confusion

Arbejdshukommelse

Arbejdshukommelsen er under konstant angreb fra kollegaer, teknologi og din egen evne til at fokusere. Forskning viser at jo bedre vores arbejdshukommelse fungerer, jo bedre fungerer vi som studerende eller vidensarbejder.

Kurset giver dig tips til at hjælpe din arbejdshukommelse, styrke dit fokus og blive mere effektiv

Man at the table looking at a stack of colored books

Korttidshukommelse

Det største hukommelsestab sker lige nu. For hvad skee der for en time siden. Hvad læste du for ti minutter siden. Hvor skal jeg gemme min ting, så jeg husker dem.

Hjælp din hukommelse, så du kan huske, hvad der skete for en time siden.

library-books

Langtidshukommelse

Hvis du ikke hjælper din langtidshukommelse mister du op til 80% af det du lige har læst, hørt eller oplevet inden for de første 24 timer. Du bliver nødt til at hjælpe din hukommelse, så du kan huske hvad der skete på mødet i går og hvad du læste i bogen i forgårs.

Få indblik og metoder til at styrke din langtidshukommelse.

training-2877134_1920

Accelereret Læring

Accelerer din indlæring, så du kan sætte dig ind i nye ting - hurtigt.

Der er to måder at lære på: Den langsomme og den accelereret. Hvis du vælger den sidste, skal du tage nogle vigtige valg, lave en ordenligt plan og få et nyt mindset omkring læring.

decision

Prioritering

En ting er at tage beslutninger, noget andet er at prioritere, så du laver det rigtige først. Din hjerne skal have hjælp til at overskue alle de mange opgaver og de mange faktorer, som spiller ind. Lær at prioritere, så du laver det rigtige - først.

blabla

Præsentationsteknik

Mange kurser i præsentationsteknik handler om fremtoning og måden at sige tingene på. Dette kursus handler om hvordan du sikrer at det du præsenterer bliver husket. For hvad hjælper det at du bliver husket, når dit indhold ikke gør. Det handler om hvordan hjernen på dine lyttere modtager din information og hvordan du kan hjælpe dem i processen.

delegate-1971230_1920

Delegering

At delegere er det som får dig til virkelig at kunne rykke på det som du er allerbedst til. Det er en svær kunst, men kan gøres nemmere med få simple metoder, så du hjælper den som skal hjælpe dig, med at hjælpe dig, samt sikrer at du får det udbytte du ønsker.

Business people taking notes isolated on white

Notater

Når pressen ringer og spørger om den nemmeste måde at huske på er svaret altid, at du skal skrive tingene ned. Det er klart den nemmeste måde. Notater er nemlig det mest effektive hukommelsesværktøj. Her lærer du om forskellige metoder og værktøjer

regler

Power laws

Der findes nogle love eller principper, som gør din hverdag meget meget nemmere, hvis du kender dem, accepterer dem og arbejder sammen med dem. Når du formår dette oplever du at dit arbejde bliver nemmere, resultaterne vokser og du får mere overskud.

planlægning

Planlægning

Lær de vigtigste regler om planlægning og lær at undgå overraskelser i dine planer. De fleste gør 1 stor fejl når de planlægger. De gør nemlig 2 ting på en gang. Det håndterer hjernen ret dårligt og det giver dårlige planer. Lær her hvordan du skal gøre i stedet.

golf-4891041_1920

De 100 første dage på nyt job

At starte på et nyt job er det samme som at starte en ny læringsproces. Der er mange ting, som hjernen skal tage stilling til og huske. Derfor kan vi bruge mange at elementerne fra god læring til at få en flyvende start på dit nye job. En checkliste, som får dig rigtig godt fra start.

whiteboard-849803_1920

Læringsplanen

Skal du i gang med at lære er det vigtigt at kunne de rigtige metoder, men det hjælper endnu mere at få de rigtige elementer og fokusområder med i din lærings- og udviklingsplan, så du når det du gerne vil nå.

Decision making, isolated on white background

Beslutninger

Vi tager simpelthen hele tiden beslutninger. Men ofte står en sort/hvid verdensopfattelse, tilfældigheder, tvivl, mavefornemmelser og alt for megen information i vejen for rigtige og gode beslutninger.

Lær her at hjælpe din hjerne til at tage bedre beslutninger.

online reading

Digital læsning

Vi læser alle mere og mere på en skærm. Læsing på skærmen giver mange muligheder men skaber også mange udfordringer.

Lær her hvordan du hjælpe din hjerne til at læse bedre på skærmen og hvad du skal undgå.

elefant

Hukommelse

Hvorfor er det vi glemmer selv de vigtigste ting, som vi burde huske. Din hukommelse fejler konstant men heldigvis kan du gøre noget ved det.

Dette kursus kaster lys på din arbejds-, korttids- og langtidshukommelse, og hvad du kan gøre ved det. Du lærer også om de fire trin til at huske alt.

remember

Hukommelsesteknikker

Teknikker eller systemer til at huske de ting, du gerne vil huske, er kernen til en god hukommelse. I dette kursus gennemgår vi nogle af de mest almindelige og mest anvendelige teknikker til at huske.

Alle teknikker er ikke lige effektive og nogle er sværere end andre. Ens for alle er at de skal bruges for at forbedre din hukommelse.